Rinkeby United stod för en stabil prestation och tog tre mycket viktiga poäng i toppstriden efter en övertygande seger borta mot Järla IF med 3-1.

Första halvlek bjöd på fin fotboll och säkra 1-0 för bortalaget på ett dåligt belyst Nacka IP. Rinkeby United tog ledningen tidigt i matchen genom Batuhan Mehmet som placerade in bollen säkert i mål.

I andra halvlek lyckades evighetsmaskinen Biyan Bozan snurra på målvakten och rulla in bollen i mål. Och 3-0 kom genom Ferhat Özkanat

Annons:

Järla IF reducerade i slutminuten till 3-1, men närmare än så kom inte laget. Rinkeby United hade bud på mer mål men slutresultatet stannade vid 3-1.