fotbollspelare som kramar varanrda.

Vinst blev det för Rinkeby United när de mötte IFK Västerås FK på lördagseftermiddagen. Den andra omgången i division 3 Norra Svealand slutade 3-0.

Det var soligt, men iskallt, när Rinkeby United tog emot IFK Västerås FK hemma på Knutby BP. Bortglömd var förlusten mot IK Frej Täby på bortaplan i förra veckan. Premiären på hemmaplan gick hur bra som helst.

Första målet gjorde Abdirahman Abdalla Mohamed i sista minuterna i första halvlek. Den nyligen värvade spelaren nickade bollen i mål.

Annons:

I matchens 85:te minut gjorde Ali Abdillahi Hussein 2-0 och när matchen gick på övertid fastställde André Esper slutresultatet till 3-0.

Stefan Silva spelade inte, han är fortfarande avstängd

Rinkeby Uniteds stjärna Stefan Silva spelade inte, han är fortfarande avstängd. Anledningen är smällen han delade ut under förra säsongens sista och avgörande match mot Sundbybergs IK. Det dröjer tills mitten av maj innan Silva får spela igen.

Bojan Djordjic var nöjd efteråt och skrev på Instagram:
”Historisk hemmapremiär i division 3, i Rinkeby, på Knutby BP inför 600 åskådare. Segern med 3-0 mot IFK Västerås, värmer och gör en stolt. Guldgrabbar!”