Bild på dataskärm, som visar att vi håller på att göra en papperstidning-

Inför Järvaveckan, och en sommar som kommer att präglas av valet i höst, så trycker vi upp en papperstidning. Den blir en blandning av reklam för oss och presentation av Nyhetsbyrån Järva; vad vi har gjort och vilka vi är. Vi gör en tidning för att vi vill och kan. Och för att det är kul!

En tidning med gamla nyheter? Ja, det är men inte vilka nyheter som helst. Artiklar från orten, om orten, skrivna av järvaborna själva. En tidning som kommer ut på dagen fyra år efter starten i juni 2018. Vi publicerar ett axplock av alla de 1082 artiklar som vi publicerade under förra året. 

Vad vill vi med papperstidningen? Vi vill att ännu fler ska veta vilka vi är och vad vi skriver om. Vi vill visa på bredden  på innehållet, det blir lokala nyheter, intervjuer, krönikor, insändare och recensioner. Det blir sport, kultur och politik. 

Tidningen kommer att delas ut under Järvaveckan och kommer sedan att finnas på utvalda platser i Järva. Det blir en tidning att spara.

Kerstin Gustafsson Figueroa

Företagare, förvaltning eller förening? Missa inte inte detta tillfälle att annonsera i Nyhetsbyrån Järva första papperstidning.

Mejla senast den 2 maj till annonser@nyhetsbyranjarva.se OBS! Antalet annonsplatser är begränsade.

Print Friendly, PDF & Email