bildmontage på scouter som grillar i bakgrunden och en ruta i nedre vänstra hörnet med porträttbild av leende tjej
Bildmontage: Scouter/Eva Edsjö. Porträtt/Privat.

Utbildningen Värdebaserat ledarskap ordnas av Scouterna och Scouternas folkhögskola. På måndag den 15 maj får deltagarna diplom av kungen under en ceremoni på slottet. Natasha Mridha från Akalla är en av årets deltagare.

Unga vuxna från olika delar av samhället har under ett års tid fått träning i självledarskap och att leda andra. Sedan starten för mer än tio år sedan har minst 1000 personer tagit del av ledarskapsträningen.

Förutom att vara utbildad civilingenjör är Natasha Mridha även föreningsaktiv inom F1RST som vill demokratisera näringslivet. Hon är också personlig tränare och driver eget företag med att coacha ungdomar.
– Det har varit en fantastisk resa från start till slut. Jag har utmanat mina värderingar och tankar kring ledarskap. Vi har fått våga dela med oss av det som man bär med sig i ryggsäcken och det förflutna, både det bra och det mindre bra. För hur annars ska vi lära oss utav varandra och vidga på våra perspektiv? säger Natasha om utbildningen.

Annons:

Scouternas utbildning Värdebaserat ledarskap tränar upp unga mellan 20–25 år med minst två års erfarenhet av att leda. Under årets gång tränas deltagarna i att leda grupper, leda för mångfald, i självledarskap och att leda med vinst och värderingar. Några av årets mentorer kommer från Handelsbanken och Volvo.

Print Friendly, PDF & Email