polisbil i närbild

Mannen misshandlade hennes mamma och två syskon, då larmade 4-åringen grannarna som ringde polisen. Det hände i Rinkeby i december. Mannen var vid tidpunkten anställd på Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning.

På förmiddagen den 20 december 2020 ryckte flera polisbilar ut till Rinkeby med anledning av att ett 4-årigt barn knackat på hos grannar och sagt att en man slår hennes mamma.

Kvinnan och två av hennes barn hade misshandlats av hennes pojkvän i kvinnans bostad i Rinkebyh. Mannen hade försvunnit från platsen när polisen anlänt, men greps senare vid husrannsakan på sin egen hemadress som också ligger i Rinkeby.

Annons:

Kvinnan fördes till sjukhus där hon vårdades för omfattande skador. Hon fick bland annat en revbensfraktur, en kollapsad lunga och blåmärken samt sårskador i ansiktet som en följd av misshandeln.

Kvinnan och två av hennes barn är målsägande i en anmälan mot mannen. Han är anmäld för grov misshandel av kvinnan, misshandel av två av hennes barn och för narkotikabrott.

När händelsen ägde rum hade mannen en anställning på Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning som efter årsskiftet avslutades.

Mannen sitter häktad i väntan på åtal.

Nyhetsbyrån Järva har varit i kontakt med brottsutredaren, men polisen vill inte kommentera ärendet.

Händelsen har inte rapporterats om på polisens nyhetssida. 

Print Friendly, PDF & Email
Annons: