Nu satsar Fatima Hassey Sharif på accessoarer och har nyligen öppnat nätbutiken Zahrahboutique.
– Ända sedan jag var liten har jag intresserat mig för modebranschen.

Tidigare hade Fatima Hassey Sharif företaget Nannyomsorg tillsammans med Sagal Amin, men det har blivit nedlagt för ett tag sedan. Nu har hon tagit steget och öppnat eget. Hon marknadsför sig på Instagram och har en hemsida på nätet.
 – Jag tog in mina vänner Anisa Abdulkarim, Ismahan Farah, GALDEM A TALK profilerna Nada Yussuf och Fatuma Yussuf som modeller till plåtningarna senast, säger Fatima Hassey Sharif.

Nu fokuserar jag på accessoarer

Fatima Hassey Sharif studerar ekonomiprogrammet på Södertörn och blir klar till sommaren. Samtidigt arbetar hon på företaget MTR. Efter universitetet vill hon satsa hundra procent på sitt nyblivna företag som öppnades den 25 februari. 
 – Jag ser framemot att kunna engagera mig mer efter utbildningen. Jag har alltid vetat att jag vill öppna eget. Nu fokuserar jag på accessoarer, som glasögon och har coola munskydd som man kan sätta egen prägel på. 

Hon fokuserar på trender och unisexmodeller som alla kan ha. 
 – Just nu riktar vi oss till unisex, men det kan hända att vi ändrar oss i framtiden. En person ville exempelvis ha ett munskydd där det stod ”Stay Away” och en annan Peace ”Salaam”, säger Fatima Hassey Sharif.

Krista Sirviö

Bilder: Localvisionary. 

Vännerna ställer upp som modeller.
Print Friendly, PDF & Email
Annons: