fotbollsspelare i match

Stefan Silva såg till att Rinkeby United fortfarande har chans att vinna serien och gå upp till division 3. Laget besegrade Åkersberga FC med 1-0 på Knutby BP på fredagskvällen.

Det satt långt inne, i halvlek stod det fortfarande 0-0. Men så slog Stefan Silva till.

– Fem minuter in i andra halvlek fick han bollen inne i straffområdet, och han missade inte. Sedan hade vi kontroll på matchen, de hotade oss inte, säger Hazem Hazem Achkoudir, styrelsemedlem i Rinkeby United.

Annons:

Rinkeby United har nu 39 poäng och ligger två poäng efter Åkersberga, men har en match mindre spelad. I topp ligger fortfarande IK Frej Täby FF på 42 poäng.

Inför matchen mot Åkersberga uppmanade man alla fans att komma till Knutby BP, och många kom. Efter slutsignalen blev det firande med både sång och bengaler. ”Det är vi som är Rinkeby!”