Två tjejer tränar boxning

Healthy Women kickar igång höstens träningar

Föreningsliv/Sport

Healthy Womens tredje pass med Thai och Kickboxning har startat nu i Husbyhallen.
 – Det har varit ett stort tryck och fullsatt med både nya och gamla tjejer som har varit med på tidigare kurser och på sommarens uppskattade Bootcamp som är här och tränar, säger Clara Gandini, en av instruktörerna för kampsporten.

Clara Gandini och Diddi Wallin har även lett kick- och thaiboxningen vid tre tillfällen under självförsvarskursen i våras. De är nu ansvariga för den kurs i kick- och thaiboxning som Healthy Women och Kista sports club nu har startat. Diddi är sedan tidigare instruktör och håller fysträning för tjejer i nätverket Healthy Women. 

 – Vi har även börjat med gymgrupper där tjejer har möjlighet att träna med personlig tränare och dansklasser som Healthy Women har anordnat i två år i höst, säger Susan Dahlbeck.

Tvåbarnsmamman Hali Issa från Tensta var en av tjejerna som var på plats.

 – Jag älskar att engagera mig i träning och var med på senaste tjejkvällen som de hade. Det var lite svårare denna lektion, men jag ser framemot till nästa. Det är väldigt kul att vara med. Jag kan verkligen rekommendera unga i området att delta. Det är många av mina vänner som hade önskat och vara med, men det finns inte plats i vardagen, säger hon. 

Krista Sirviö
Print Friendly, PDF & Email