Sömnsvårigheter och noll rutiner, så ser mina dagar ut just nu. Sena nätter och tidiga morgnar med distansundervisning.

Idag är fredagen den 17 april och dagen börjar med föreläsning och redovisning från 9-14 via zoom. Jag har fortfarande inte hajat greppet om distansundervisning, det känns väldigt konstigt. Mest för att jag glömmer bort att jag faktiskt har skola. Att vakna fem minuter innan föreläsningen, sätta på datorn med pyjamas och en kopp te – det är mina skolrutiner just nu. Trodde nog aldrig jag skulle säga att jag saknar att vakna tidigt för att åka till skolan. Distansundervisning är absolut inget för mig med koncentrationssvårigheter.

Förutom skola och jobb finns det inte så mycket att göra på dagarna. Det går liksom inte att vistas överallt men jag försöker gå ut minst en gång om dagen. Mest för att röra på mig och få frisk luft. Latheten har tagit över och jag har blivit en fånge i min egen säng.

Annons:
Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email